Ροζ Χαλαζίας

Ροζ Χαλαζίας

Χημική σύσταση: SiO2
Περιέχει μικροποσότητες Ti και Μn
Σκληρότητα:7

     Ο Ροζ χαλαζίας είναι ένα ορυκτό που δουλεύει πολύ δυναμικά στο Κέντρο Καρδιάς. Έχει την ικανότητα να φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με συναισθηματικά τραύματα και συσσωρευμένη ένταση και να τα διαλύει.
    Βοηθά στην αποβολή της χρόνιας  θλίψης και στη συγχώρεση,καθώς ανοίγει το Κέντρο Καρδιάς στην αγάπη.Είναι πολύ καλός για τους ανθρώπους που έχουν κλείσει συναισθηματικά, βοηθώντας τους να ανοιχτούν και να βιώσουν την αγάπη.
     Είναι ένα ορυκτό που  εκπέμπει μια ήρεμη και γλυκιά ενέργεια.Ξυπνά την αρμονία και την εσωτερική ομορφιά μας,δίνοντας ώθηση να την εκφράσουμε. Σχετίζεται άμεσα με τη μητρότητα στηρίζοντας τη μητέρα και το έμβρυο.Επίσης, βοηθά τις γυναίκες οι οποίες δεν ήταν προετοιμασμένες για την μητρότητα να αποκτήσουν δέσιμο με τα παιδιά τους, και δρα υποστηρικτικά σ' εκείνες που δεν βίωσαν την μητρότητα.
     Ο Ροζ Χαλαζίας καταπραΰνει το κάψιμο στους πνεύμονες, το βήχα, τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους. Τονώνει τη γονιμότητα, ειδικά σε γυναίκες έχουν σφραγίσει την ενέργειά τους εξαιτίας κάποιας μορφής σεξουαλικής κακοποίησης που βίωσαν. Επίσης, τονώνει τα νεφρά και το αίμα.
                               
              Τερτίπη Έλια (Κρυσταλλοθεραπεύτρια)

Βιβλιογραφία:

ΚΡΎΣΤΑΛΛΟΙ ΟΙ ΔΆΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΌΣ  Shakila Ιωάννα Μπράτη
CRYSTAL HEALING   Simon and Sue Lilly
     
Share :

Προσθήκη νέου σχολίου

 Το σχόλιό σας έχει σταλεί με επιτυχία. Σας ευχαριστώ!   Ανανέωση
Σφάλμα: Δοκιμάστε ξανά